donderdag 28 maart 2013

Begin nieuwe schooljaar 2013.




Na enkele weken weer op de Nar Nar Goon Primairy school te zijn begonnen, hebben we de keuze gemaakt om Matty naar de Drouin West Primairy school te laten gaan. Deze school geeft haar meer uitdaging, meer leerling gericht. Hier mag ze een hoger niveau gaan proberen.


Drouin West is tijdens de bosbranden van 2009 (Black Saturday) gedeeltelijk afgebrand. Daar dit een grote impact heeft nagelaten hebben ze op het schoolplein een Healing gedeelte gemaakt. Dit zijn mozaik afbeeldingen die leerlingen samen met de leerkrachten hebben gemaakt.

Voor grate 4, 5 en 6 zijn er nieuwe lokalen gebouwd moeten worden.       

 Daardoor is alles nieuw en heeft men gelijk gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken die je binnen het onderwijs kunt gebruiken. Uiteraard is dit voor Matty een leuk voordeel. De klassen zijn niet groot, daardoor veel persoonlijke aandacht. Matty is gestart in een combiklas 4/5.
Het is een school met zo'n 185 leerlingen.

Joyce is dit schooljaar gestart op het Marist-Sion College te Warragul.
 Eindelijk mocht zij dan ook naar de highschool. Ze reist met de schoolbus, zoals bijna iedereen hier. De busstop is maar liefst voor de deur, lekker luxe!
Het is een katholieke school die een zeer goede naam heeft, gezien het feit dat bijna alle kinderen die eindexamen hebben gedaan, een goede baan aangeboden krijgen......

Hier draagt Joyce het zomeruniform. Dit dragen ze in de terms 1 en 4 ( begin en einde van het schooljaar, dit zijn de warmste maanden).
Links boven is de administratie en hoofdingang, links de grote Hall waar de Assemblies worden gedaan (schoolbijeenkomsten) en rechts het grote Theatre waar evenementen worden gehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten